lørdag 21. januar 2012

Konkurranse! Vinn et easygrow STORM-COVER!

Spørsmålet er ganske enkelt: Hvilke vogner passer EASYGROW stormtrekk til?
Antall hjul, sportsvogn eller dypvogn?? Fortell også gjerne hvorfor du mener at du kan ha bruk for det!
Vi trekker hele 3 vinnere - random! Vi ser frem til kreative innlegg;)31 kommentarer:

 1. tror di passer nestn alle jeg =)

  SvarSlett
 2. Det er et universaltrekk som passer "alle." Vi kunne virkelig trengt et sånn da vi har to vogner vi mangler stormtrekk på... både søskenvognen vi har skaffet oss fordi vi overraskende venter nr tre i mars, og den vogna har kun stormtrekk på bag og vår elskede mountain buggy swift har heller ikke noe stormtrekk :(

  SvarSlett
 3. Det er et universaltrekk som passer "alle." Vi kunne virkelig trengt et sånn da vi har to vogner vi mangler stormtrekk på... både søskenvognen vi har skaffet oss fordi vi overraskende venter nr tre i mars, og den vogna har kun stormtrekk på bag og vår elskede mountain buggy swift har heller ikke noe stormtrekk :(

  SvarSlett
 4. Universal storm-cover for alle vogner som ikke leveres med originalt stormtrekk; som f.eks. Mountain Buggy, B.O.B., EasyWalker, Brio etc........

  Mvh Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Passer alle vogner sportsvogn, dypvogn, tre og firehjul:-)Hadde vært fint med et sånt trekk til vår fantastiske Mountain Buggy Terrain som vi ha kjøpt hos dere:-)

  SvarSlett
 6. Passer de fleste sportsvogner med 3 hjul :) og vi trenger et for liker ikke at dunposen blir så våt når det snør og regncoveret "sprekker" i kulden så det går ikke Ann å bruke ;( så for oss hadde det passet yppelig :)

  SvarSlett
 7. Det passer til alle slags vogner! Jeg trenger veldig et slikt fordi:
  A) jeg bor i trøndelag
  B) jeg går en vogn uten eget stormtrekk (mb urban jungle)
  C) vi elsker å være ute - i alt slags vær!

  SvarSlett
 8. Det passer til alle!! Og står høyt på ønskelisten min:-) den vil garantert passe perfekt til min phil&teds søskenvogn. Dette er noe som burde fulgt med alle vogner. Alle

  SvarSlett
 9. De passer de fleste vogner!
  Kjenner jeg er litt spent på om disse passer til tvilling vognene jeg. Har en easywalker duo som jeg tenkte og teste den ut på, gjør hverdagen ti hakk lettere om en slipper utedress på ungene, testes skal det gjøres uannsett :) I tillegg til og ha en mountain buggy som trenger stormstrekk så den blir nok brukt uannsett om den ikke passer duo'en.

  SvarSlett
 10. ...bør ha et sånt! Ihverfall her i regnbyen;-)

  SvarSlett
 11. Det passer til alle typer vogner :) Jeg savner et til min Easywalker :)


  cathrine_126@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Et stormtrekk som passer alle vogner. genialt når man har flere vogner man bytter mellom. Vi har en brio sitty og en Teutonia Prestige. er spent på om trekket går bra og ha på Brio Sittyen. :)

  Hilsen Ida Aasland.

  SvarSlett
 13. Til alle vogner! Eller de fleste i all fall:-)

  marlbak@online.no

  SvarSlett
 14. ✿ڿڰ✿ Stormtrekket passer til de fleste vogner. Min bonusdatter som er mye ute å triller, trenger et slik til vognen til sønn sin Kanskje lykken er med oss :) ✿ڿڰ✿

  Mvh Merete Korsgaard
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 15. Passer alle vogner sportsvogn, dypvogn, tre og firehjul:-)

  Min svigerinne som bor i en forblåst by på vestlandet, hun trenger det:)

  odkn2@online.no

  SvarSlett
 16. Stormtrekket kan brukes nesten alle vogner. Og jeg kunne gjerne ønske meg en slik en til Simo vogna vår siden det ikke kom med på kjøpet. Også vinner jeg aldri noen konkurranse så kanskje jeg er heldig denne gangen? Mvh Nina ninamarcussen@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Trekket passer nesten alle,
  både 3 og 4 hjul og liten og stor tralle
  Jeg vil så gjerne ha et slikt trekk,
  for her blåser vi ofte nesten vekk
  Naturen her nord er storslagen på mange vis
  men med dette trekket kan jeg trille lilleprinsen med et stort glis

  SvarSlett
 18. Det er et universaltrekk og passer dermed til enhver vogn. Jeg trenger et nytt trekk etter at vind og sludd har skamfert det gamle trekket. anikris3@online.no

  SvarSlett
 19. Passer alle typer. Kunne trengt et slik, for det som fulgte med vogna vår er CRAP! Har vært på utkikk etter et bedre regntrekk, men finner ikke noen jeg liker!

  kriztella@live.no

  SvarSlett
 20. Passer til alle vogner :) Superkjekt!

  SvarSlett
 21. Den passer til VÅR vogn! Og til så og si alle andre vogner. Perfekt for alle som ikke har fått med originalt stormtrekk til vognen. Vi skulle helt klart ha hatt en slik, siden vi ikke har fått tak i, da den lokale barneutstyrsforetningen er latterlig dårlig. Tenk, om vi spør pent etter noe der er de frekke tilbake. Da vi skulle ha vognen vår, som det står på nettet at de er forhandler av, ba de oss (helt alvorlig) kjøpe en større bil, så vi kunne kjøpe en av de store vognene de hadde inne. For tiden har vi ikke noe stormtrekk, men bruker bare regntrekket når nøden er størst. Da kladder det til med våtsne, og gutten ser ikke noe. Det går ikke i lengden. Stormtrekk må man jo ha, vi har bare ikke klart å få tak i et enda. Men med en ettåring som nekter å dagsove, med mindre vi først har trillet langt, uansett vær og temperatur, så trenger vi det virkelig. I tillegg er ikke økonomien på topp, siden vi ble nødt til å pusse opp badet nå. For øvrig enda en ting som gjør at vi er mye ute og triller for å komme unna banking og saging. Vi er en eninntektsfamilie, og har normalt ikke råd til luksus. Nå er det såvidt vi klarer nødvendighetene. Kanskje er dette lykketreff for oss? kengurumamma@gmail.com :)

  SvarSlett
 22. Det er et universal og passer alle vogner.
  Ønsker meg dette siden jeg SKAL bli flinkere til å gå tur uansett vær og vind. Har en MB, og har savnet et sånn veldig.

  hannemyhre82@hotmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne, kan du sende oss en mail på info@lilleprinsen.no? Du er en av vinnerene!

   Slett
 23. Passer vel de fleste vogner. :)

  agnethe.lien@gmail.com

  SvarSlett
 24. Et perfekt stormtrekk som passer alle vogner. Og vi kunne godt trengt det til MB vår, har virkelig savnet stormtrekk på vogna!

  SvarSlett
 25. Den passer til alle vogner...ikke minst vår :) Jeg trenger et stormtrekk fordi jeg ikke har og venter nå vårt 4 vidunder. Hver dag går vi til og fra barnehagen og skolen, en tur på ca 25 minutter hver vei, og dette må også minsten være med på. Da hadde det vært greit med et stormtrekk til vognen :)

  Mvh
  Hege

  hege_boe@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Trekket skal vel passe alle vogner/sportsvogner.
  Jeg har til nå trodd jeg ville klare meg uten noe sånt. Holdt jo med en vindtett pose i vindvær og ellers regntrekk. Men i de siste dagene med snø og blåst så ser jeg jo hvorfor det ville vært kjekt med et sånt trekk. Så slipper jeg å skuffe snøen ut av vognen i tillegg ;)
  Mvh
  ingvill.wahl@gmail.com

  SvarSlett
 27. Trekket passer alle vogner,vinner jeg et sånn trekk så hadde jeg blitt glad, alltid vind her vi bor :) Så hadde vært midt i blinken for oss :)
  Ha en fin helg :)

  Mvh
  taralphwen82@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Det passer alle vogner - og spesielt godt til vår EW Sky ;)) Dette har jeg savnet i vår vogn når jeg er ute og triller prinsessa i vinden - og her er det vind veldig ofte, så det hadde vært GENIALT for oss ;)))

  Mvh Monica

  hove.monica@gmail.com

  SvarSlett
 29. Det passer til alle vogner!
  Trenger ett slikt da vi er mye ute å går!

  Ellen_lundblad@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Det er et universaltrekk, altså den passer alle vogner - uansett hvor mange hjul de har :)

  Camilla, toyotacrown@hotmail.com

  SvarSlett