lørdag 10. november 2012

Vil du vinne en Ergobaby STARTPAKKE?

Hei:)

En av høstens nyheter fra Ergobaby er en STARTPAKKE som inneholder både bæresele og innlegg i samme pakke. Alt du trenger for å bære ditt barn ergonomisk fra fødselen til det veier 20 kg! Dette er den eneste bæreselen du noen gang vil ha behov for!
Vi vil gjerne gi bort en startpakke til deg, dersom DU er den som trenger den!


Du finner oversikt over alle de ulike Ergobaby bæreseler og startpakkene, med priser HER

Skriv i ditt svar hvorfor akkurat du er den som trenger denne startpakken! Har du noen gravide venninner, så ikke nøl med å dele konkurransen med de:) Den heldige vinner får en startpakke i Galaxy Grey!


33 kommentarer:

 1. Jeg skal bli Farmor igjen i mai 2013 og har veldig lyst og gi en slik til min svigerdatter og sønn.
  Hadde også vært koselig for meg som farmor og ta den lille nye babyen med meg på magen og rusle.. Jeg vet dem ønsket en slik sist dem fikk en liten,men det ble aldri til at dem skaffet. Så det hadde vært kjempe og kunne overrasket dem med en nå denne gangen :)
  Krysser fingrene og håper jeg kan få lov og overraske dem med en :)
  Lørdags Hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Madeleine Wold Øfsti10. november 2012 kl. 14:17

  Den ultimate bæreselen. Vi har problemer med hoftedysplasi i min familie. Både jeg og eldste jenta vår har ligget i pute. Jeg har lest at å bære barnet i froskestilling er forebyggende. Derfor håper jeg så veldig på at jeg vinner denne, slik at hverdagen blir lettere (selvfølgelig), og for å forebygge så godt jeg kan, der jeg kan.

  Mvh Madeleine Wold Øfsti
  madde_wold@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg vinner ALDRI noe som helst!! ;/ Er ikke DET grunn nok...sukk..
  Barn nr 3 uten bæresele...JIPPI.

  SvarSlett
 4. Hei!

  Som mange fedre før meg går jeg en spennende og skremmende tid i møte - nemlig pappapermisjonen.
  Basert på den generelle informasjon jeg har tilegnet meg om hva fedre kan gjøre i denne perioden, later det å være begrenset til A) Friluftsliv, B) Fiske (så vidt jeg har forstått en avart av alternativ A) eller Fruen i husets noe elleville alternativ C) Rydde kåken og lage mat.

  Da fiskelykken aldri har stått meg bi, og tanken om å skulle tilbringe tre måneder til ende ved å rydde og lage mat i vår moderat lille leilighet ikke frister stort, seg jeg for meg at en bæresele ville kunne komme til meget stor nytte for meg i permisjonstiden.

  Jeg og min fantastiske sønn vil kunne gjøre ting som inkluderer, men for all del ikke begrenser seg til:

  - Løpe New York maraton. (jeg skrev kun at jeg VIL kunne gjøre dette, ikke nødvendigvis at det blir gjennomført)
  - Shoppe ny TV, forhåpentligvis fra kvinnelig selger slik at synet av poden som stikker hodet opp, smiler og ler vil gi meg rabatt.
  - Yoga, som bildet viser. (Hahahaha. NEI. Jeg er stiv som en stokk.)
  - Forhindre at ryggen min råtner, visner hen og dør over at jeg i tre måneder bærer ungen på en fullstendig uergonomisk måte.
  Ganske kjipt for hele den lille familien vår dersom jeg nå fra knapt fylte 30 må gå med rullator.

  Dette var bare et par særs gode argumenter som jeg kom opp med fra toppen av hodet, og jeg håper at dette blir funnet til å være godt nok slik at min familie kan få tilsendt en bæresele og konfetti vil regne ned fra himmelen.

  Alternativet er jo at jeg blir krøpling med dårlig rygg etter utført pappapermisjon, og at jeg ender opp som en sørgelig syvende far i huset-figur i stedet for en staut far som ikke står tilbake for Gutta på skauen.

  c_credo@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Trenger en slik :-) Kjøpte en annen type bæresele til førstemann på loppemarked, hun er nå 13kg og for stor til den. Kjøpte bæresjal til henne før sommeren men glemte det igjen på feriestedet :-( Nå venter vi Br 2 på forsommeren og hadde vært så kjekt å vinne en fin bæresele til minsten. Både jeg, pappaen og bestefedrene koste seg med å bruke den gamle når første var liten. Kom så nær den lille men kunne fortsatt bruke armene til annet og ikke så slitsomt som å bære i armene. Med en 2 åring i tillegg ville denne vært super for oss. Vil veldig gjerne ha en sånn....

  SvarSlett
 6. Jenta mi på 3.5 mnd har funnet ut at det er myyye kjekkere å bli båret rundt i huset for å få se seg irundt, enn å ligge/sitte i fanget eller i sofan.. Å sitte still er nærmest uaktuelt.. I tillegg til det må hun bærest i søvn. Dette resulterer i en hel del bæring og gåing iløpet av dagen.. Dette er jo såklart ganske tungt i lengden, og gjør at jeg blir veldig sliten i hendene og skuldrene.. Og med mine 152 cm og 52 kilo, og hennes 6.5 kilo ,blir det tungt for de pinglete hendene mine;-) å fått vunnet en slik hadde vært FANTASTISK, da det hadde gjort dagene mine så uendelig mye lettere. Da hadde jeg ihvertfall fått avlastet meg litt når hun vil bærest for å se seg irundt, og jeg kan ha mer krefter når jeg må bære henne i søvn ( da vil hun jo ligge i armene og da kan jeg ikke bruke selen) . Det hadde hjulpet meg så ekstremt mye!!<3 i tillegg til at det kanskje er mer behagelig for henne å sitte i en sele enn å bli båret, da jeg også skifter mye stilling og makker for å avlaste hendene mine innimellom... Den kan kanskje brukes forovervendt også? Regner med at snuppa snart vil foretrekke å se frem enn bakover..

  Håper jeg er den heldige som får denne<3 den blir garantert godt brukt, og vil gagne både store og små her!

  Mvh Isabelle , isabelle_898@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Vil gjerne vinne en ergo. Har ikke annen begrunnelse enn at jeg venter nummer to i januar og trappene opp til huset og opp til leiligheten vår tilsvarer 4 etg, så hadde vært helt supert med en bæresele. Særlig siden nummer en ikke er stødig nok til å klare å gå i trapper selv enda heller.

  SvarSlett
 8. Hei,venter nr to på selveste julaften:) Ønsker meg veldig denne bæreselen,så hadde vært supert å vinne den. Tenker den blir brukt mye inne med et nytt hus på tre etasjer,avlaste armer under husarbeid osv. Og ikke minst på tur til våren.

  Beste hilsen Katrine:)

  katrine.haaland@haugnett.no

  SvarSlett
 9. Ønsker gjerne å vinne en ergo ;) har hatt babybjørn,mn nå begynner babyen vår på 7 mnd å bli for stor for dn. pluss at vi ikke er helt fornøyd med den.har hørt veldig mye skryt av denne.så vi håper å vinne. monicahagen.85@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Trenger en til for å alltid ha en tørr for hånden. Bruker ergoen hver dag i MASSE vær.... Lillemann elsker å være i den.
  Hilsen Elin
  elinlundtola@gmail.com

  SvarSlett
 11. skulle gjerne hatt en slik,for å få med meg lillemann ut på tur med storesøster.setter store begrensninger for ulike turmål da vi alltid må gå steder med barnevogn. skulle gjerne kunne kommet oss ut i terrenget:) derfor fotjener jeg(eller rettere sagt storesøster(førstefødte) fortjener det)
  Beate Fredriksen,Hemnesberget

  SvarSlett
 12. Vil gjerne prøve lykken på denne og den er ikke til meg denne gangen.vil gjerne gi den til pappa som nettopp har fått en liten.hverdagen kommer til å bli mye lettere når man kan bære minstemann slik, ikke lett med mange unger..

  Klem charlotte

  SvarSlett
 13. Jeg vil gjerne få legge inn en "søknad" om å vinne denne flotte bæreselen for min venninne som venter barn nr. 1 i Januar. Hun er veldig ung, er alene og har i tillegg ansvar for både hund og katt. En slik bæresele ville nok kunne ha hjulpet henne masse når hun skal ut å gjøre små ærend og diverse ettersom hun verken har lapp eller bil enda. Jeg vet iallefall at hun ville ha jublet høyt om hun ble den heldige vinneren.

  Ha en fin uke. :)

  susannejo@hotmail.com

  SvarSlett
 14. ღ Blir veldig gjerne med ღ

  Jeg vil gjerne vinne , fordi jeg har en veninne som skal ha ei lita ei i begynnelsen av januar og har store økonomi problemer, så hadde vert helt supert å fått gitt hun dette ღ
  Hun hadde rett og slett blitt supert glad og hun trenger all den hjelpen hun kan få, så jeg krysser virkelig fingrene ღ

  Ha en super november måndene videre ღ

  charlotte_kolnes@hotmail.com ღ

  SvarSlett
 15. Jeg skal bli mormor i januar - til en kjekk liten kar!
  Supert å bære han ergonomisk - å bli båret rundt er vel både godt og kanskje litt "komisk" .... :-),
  Hadde også vært koselig å ta han på magen og rusle..,
  være barnevakt - bare kose meg å tusle ...
  En Ergobaby STARTPAKKE med både bæresele og innlegg,
  vil avhjelpe min rygg, hofte og legg!
  Bæreselen er jo bare helt ideell,
  jeg kan bære "prinsen" rundt fra mogen til kveld!Lulle(att)123.no:-)

  SvarSlett
 16. Hadde vært helt fantastisk å vinne en så flott premie nå som jeg er gravid! Siden det er nr 2 hadde denne vært susen slik at jeg kan ha babyen med meg over alt og likevel begge hendene fri til storebror og annet som krever oppmerksomhet!

  Krysser mammafingrene!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 17. Jeg vil gjerne være med i trekningen!
  Venter nummer to neste år, og denne hadde vært super!
  Da kunne den kommende storesøsteren på snart 3, få den oppmerksomheten og hjelper hun trenger - samtidig som babyen er med meg hele tiden :) Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

  SvarSlett
 18. Vil gjerne være med i trekningen:) Har hørt veldig mye bra om ergobaby. BabyBjørn sin bæresele var ikke noe noe for meg etter kiloene begynte å komme på mini.. Kanskje jeg også kan få bære lillegutt snart!? Krysser fingene for en toppers julegave til hele familien;) (Siljeab@hotmail.com)

  SvarSlett
 19. ღ Min niese fødte for 1 uke siden, så denne pakken ville hun nok helt sikkert blitt lykkelig for.
  Ha en fin uke! ღ

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 20. Denne ønsker jeg meg, har sett mye på den etter at gutten vår ble født! Og nå som vi venter nummer to før førstemann fyller to år er behovet stort, for jeg vil helst unngå tvillingvogn! Har allerede mei-tai og sjal men syns det blir litt mye bal med de laaaange stroppene. Med en ergosele vil jeg jo også ha muligheten til å bytte på hvem som skal bæres og hvem som bruker vogn. Turer med hund er også mye lettere når man bærer :) kjempefin konkurranse, som jeg håper jeg vinner ;)

  SvarSlett
 21. Kunne ønske at sønn og svigerdatter som venter sitt første barn i slutten av januar kunne være så heldige å vinne denne !
  Dermed kunne vårt 5.barnebarn få gleden av å kose seg i ergosele :-)


  tevens@online.no

  SvarSlett
 22. cesilie helen sebak14. november 2012 kl. 02:10

  (¯`♥´¯) Jeg vil gjerne vinne denne siden eg er gravid sjøl og hadde vært utrolig kjekt og fått noe sånt da jeg er arbeidledig og ikke har god økonomi! (¯`♥´¯)

  SvarSlett
 23. ÅÅÅååååååå, dette er jo AKKURAT hva min flotte, 18 år gamle, svigerinne trenger!!!! Som mamma til 3 mnd gamle Pernille Marie og nylig tiltredd bondekone, hadde bæreselen vært genial når hun spurter rundt på gården og hjelper til, med lille Pernille nå i vognen. Og , vognen kommer seg ikke overalt........ Lille Pernille digger å ligge på pappas fang når de kjører traktor, men med en bæresele får hun titte på omgivelsene akkurat som sin pappa:)

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 24. JEg skulle gjerne vunnet en slik selv, men jeg tar meg i å heie på Arve som skal i pappaperm.. Haha! Heia deg Arve:D

  SvarSlett
 25. Siden jeg har hund som også gjerne vil være med på turene, så ville en bæresele vært perfekt! Å gå tur med en litt hyperaktiv hund og vogn går særdeles dårlig i lengden(kommer til å ende med både meg, hunden og veslejenta i en stor snøhaug fordi hunden bare MÅTTE hilse på et ekorn!). Dessuten har jeg termin i slutten av januar, hvor det som oftest er masser av snø i skogen, da er det heller uheldig å dra med seg en vogn overalt.

  SvarSlett
 26. Jeg hadde en ergosele til treåringen og vi hadde noen kjempefine fjellturer med den slik at treåringen elsker fjelltur fortsatt. Men siden vi ikke skulle ha flere barn solgte vi den. Så går jo livet sine egne veier så nå trenger vi en ergosele likevel til lillesøster...

  SvarSlett
 27. Jeg er absolutt for gjenbruk, og å overta gammelt utstyr etter andre. Men når utstyret er blitt brukt såpass mye at det ikke "fungerer" slik det skal lenger (ikke sitter riktig, mer eller mindre "nedslitt" på de mest utsatte stedene osv.), da er nytt utstyr en virkelig god investering både for foreldre og barn.
  Men som de fleste vet, så er slike ting veldig dyrt å kjøpe nytt, og det er mange utgifter som kommer med barnet, inkludert en del til uforutsette ting.
  Og det er veldig synd å måtte prioritere bort noe som kan være en stor hjelp i hverdagen, av den enkle grunnen at det blir for dyrt der og da.
  Så min grunn er ikke mer original enn at å kjøpe selv er for dyrt...

  mf.i@hotmail.com

  SvarSlett
 28. En sånn vil jeg gjerne vinne!
  Jeg hadde kraftig bekkenløsning i svangerskapet og strever fortsatt en del med ryggen.har fått en orntlig kosegutt, så da hadde det passet perfekt med en bæresele som er god for både ham og meg!
  I tillegg er det en flott måte å komme seg ut i terrenget på og få gått noen deilige turer der vognen vår ikke kommer til.
  Krysser fingrene :-)
  Henriette Aa

  SvarSlett
 29. Hei Hei.
  Dette er noe jeg ville hatt en stund til jenta mi som elsker å sitte på armen og slite meg ut, men har rett og slett ikke hatt råd til noe slik. Har prøvd denne hos ei veninne og lysten for denne ble ikke mindre, god og behagelig å ha på seg og barnet sitter så bra og koser seg.
  I tilleg til dette går vi en del turer i skogen, men har til nå kun gått der vogna kan være med og det begrenser seg. Så da krysser jeg fingrene på att vi kan være en heldig vinner av denne=)

  mvh Linn og Sara
  solumjenta@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Heisann!

  Som mamma vil vi alle sammen gi våre små engler det aller aller beste, men det er desverre ikke alltid man har muligheten.. Min utfordring ligger i økonomien da jeg for tiden studerer, og i permisjonentiden kun mottar studielån. Den fantastiske lille prinsen min får selvfølgelig alt han trenger, men det blir med det aller nødvendigste. Det hadde vært utrolig herlig å kunne ha noe så luksus som en bæresele som vi sammen kunne nyte =)

  Vennlig hilsen
  Ina og lille Jona
  inaped@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Sikkert for sent, men Svigerinna mi e gravid (ska ha i feb) Har hatt ett tungt svangerskap og fortjene ett lyspunkt i hverdagen <3
  erleevanger@gmail.com

  SvarSlett
 32. Hej hej!

  Min beste väninne ska få en bebis i december och jag skulle vilja ge henne en sådan fin gåva. Hon har hatt det svårt i 8 månader och inte shoppat några barnsaker.

  Kram Elle

  SvarSlett
 33. Jeg kunne virkelig trengt en sånn, for jeg hadde bekkenløsning under svangerskapet, og det hjalp jo ikke at jeg brakk halebeinet under fødselen i tillegg. Vi bor i 4. etasje uten heis, så å bære bagdelen på vogna opp alle trappene, eller bære henne på armen er verken behagelig eller trygt. Når veslemor også er utrolig sosial, og helst skal bæres rundt eller sitte på fanget, er det lite som blir gjort i heimen. Jeg har også hørt så mye fint om den selen, og at den også passer for menn, noe som min kjære nok vil sette pris på når det blir hans tur til å være hjemme i permisjon.

  Mvh
  Lillian og Jenny Tomine
  llevorsen@hotmail.com

  SvarSlett