fredag 24. august 2012

Matbokser!

Vi tenkte vi skulle spørre deg hvilken av matboksene våre DU liker best! Hvilken er mest praktisk til ditt barn - og hvorfor? Vi trekker en tilfeldig vinner som får en matboks etter eget ønske. Det er lov å ha mening om mer enn en matboks da!
Link til alle våre MATBOKSER
 

Konkurransen avsluttes lørdag kl 21.00!

23 kommentarer:

 1. Definitivt YUBO Matboks - PIRATER! Har en liten sjørøver i huset som nettopp har startet på storbarnsavd. Der skal de ut på tur med egen matpakke ukentlig, så en pirat-matboks hadde vært midt i blinken:)

  SvarSlett
 2. Naaaw, så mange fine! MEN det måtte helt klart ha blitt sekken/ bagen med marihøne på siden jenta mi heter Mari og vi har kalt henne Marihøna siden hun ble født <3

  SvarSlett
 3. Denne!
  http://www.lilleprinsen.no/product/581546/Optimal-Matboks.html

  SvarSlett
 4. Syns egentlig alle matboksene var veldig fine, men for oss hadde det vært mest praktisk med Beaba Soft LunchBox eller Optimal matboks.
  Det hender innimellom vi sender med mat som skal varmes i mikro, så er kjekt med matboks som tåler det :-)

  SvarSlett
 5. Den rosa yubo matboksen! Overgangen fra svensk barnehage med varmmat hverdag til den svette brødskiven har vært stor. Så stor at jeg har har som mål å gi.min lille prinsesse den mest fargerike delikate og ikke minst sunneste matpakken som finnes UTEN åt den blir svett!!!! Den røde ape hungry jungel posen er perfekt til lillesøsters medisin som må være kald, og er man ut på tur er den ett must! Nicoline

  SvarSlett
 6. Hei! Fallt for Yubo Piratmatboks. Dette fordi den har tre rom inni som passer helt perfekt til lillebror i huset. Han spiser lite brødmat og trenger separate rom til ulik mat. Pirat-utsiden er heller ikke så aller værst da vi er midt i "KappeSabbetann" perioden;)

  MVH Ida Jakobsen

  SvarSlett
 7. Vi liker matbokser med flere rom i, sånn at vi har muligheten til å pakke med litt mer enn den vanlige brødskiva uten at alt blir grisete inne i boksen.

  Vi har ikke kjøpt, men vi har vært i butikk å kikket på Yubo matboksen, den ser så smart ut! I tillegg liker vi godt Optimal matboks. :)

  SvarSlett
 8. Optimal Matboks virket helt super! :)

  Gutten er bare 4,5mnd, men her er muligheten til å ha med fersk frukt og hjemmelagede purre.

  Og når Jr ikke bruker den, kan mammaen låne den når hun begynner på skolebenken igjen neste måned... ;)

  God helg! :)

  Hilsen Caroline (C_credo@hotmail.com)

  SvarSlett
 9. Så mange fine og praktiske matbokser!!:) Nå har minste snuppa også begynt i barnehage, så med TRE barn som trenger mat til både froksot kl 08 og fruktmåltid ca kl 14, hadde det vært kjempesnedig med en optimal matboks eller Yubo matboks!:)Også veldig praktisk at de kan vaskes i oppvaskmaskin!:)
  Eli Susanne

  SvarSlett
 10. YUBO Matboks! Fantastisk smart at man kan skifte design på matboksen! :) Jeg har en liten mann som fyller 3 år i oktober som elsker brannbiler. Så YUBO Matboks med brannbil hadde vært populært! Kjempefint med en matboks som har kjøleelement og at den tåler oppvaskmaskin er jo et must! Kjøleelemet er fint for gutten vår er glad i yoghurt og frukt som har godt av å holde seg kjølig. *Krysser fingre og tær* :)

  SvarSlett
 11. Anette B. Skogstad24. august 2012 kl. 13:27

  YUBO matboks - little sweetheart! Nydelig og praktisk! Ønsker meg denne altså:)

  SvarSlett
 12. Jeg tror jeg liker matbokser med flere rom, så man kan ha litt forskjellig oppi. Så denne matboksen så fin ut =)

  BEABA Soft Lunch Box - komplett måltid =)

  SvarSlett
 13. Yubo matboks- My little sweetheart hadde vært perfekt for vår 3 åring :)

  SvarSlett
 14. Yubo matboks ville passet ypperlig til mine treåringer :)

  SvarSlett
 15. Den rosa kofferten med feer på hadde nok mine 2 x 4 åringer likt aller best. BÅDE rosa OG feer.... Kan det bli bedre? Minstejenta på 6 mnd hadde nok også likt den ;-)

  SvarSlett
 16. Åh, rosa med feer, kunne jo ikke vært mer perfekt for vår store snuppe:) alt som handler om feer OG som er rosa er tipp topp om dagen:) da kunne hun kanskje hatt noe i fred fra lillesøster som bryr seg mest om biler og pirater;)

  Monica
  monicaaadahl@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Den søte marihøne matboksen er midt i blinken for jenta vår! Hun elsker marihøner, og er snart 2år og starter i bhg nå i sept!

  Mvh
  Lise!

  SvarSlett
 18. Optimal matboks hadde vært super her i hus. Da hadde vi slippet svette osteskiver og klamme salamiskiver. Og da hadde kanskje miniputten spist litt mere.

  Marita R
  emi010600@hotmail.com

  SvarSlett
 19. Hei!
  Sebastian vil gjerne ha en Optimal Matboks. :) Det er foreldrene hans også helt enige i. Han er veldig glad i frukt og det utgjør en helt naturlig del av hans matpakke. Da passere denne matboksen perfekt.

  Vi tror nok også at lillesøster Mathilde vil kunne dele den med han når de begynner i samme barnehage. :)

  oystein.wolf@getmail.no

  SvarSlett
 20. Yubo sweetheart matboksen ser super ut! Elsker at det er forkjellige små bokser opp, og helt fantastisk med kjøleelment så grønnsakene og fukten holder seg kaldt, og er fristende etter mange timer i sekken

  SvarSlett
 21. Her elsker minii sjørøvere, så favoritten her er : YUBO Matboks - PIRATER

  SvarSlett
 22. Her er det mange flotte og orginale matbokser, men jeg må nesten velge Skip Hop sin med apekatt på.. Sønnen min på snart 20 måneder er veldig opptatt av å bære og fikse ting selv, men ikke fullt så opptatt av matpakken dessverre.. Med en slik matboks så kommer han nok til å bære matpakken stolt frem til barnehagen OG spise den :)
  Med vennlig hilsen
  Stine Heyerdahl-Slettemark

  SvarSlett
 23. Om jeg skulle være så heldig å vinne en Matboks hadde det blitt denne med sjiraf på og da hadde lillesøsteren min fått den. Siden hun er førskolebarn i år og jeg er veldig glad i henne.

  Emilie r svenningsen
  Emil0106@hotmail.no

  SvarSlett