søndag 23. oktober 2011

KONKURRANSE - vinn en Teutonia håndmuffe!

Høsten er over oss, og hva er vel mer irriterende enn å trille barnevogn med iskalde fingre? Distré, nybakte mødre midt i ammetåka, greier ikke alltid å huske å ta med hansker;) Teutonias håndmuffe passer alle vogner, også vogner med håndbrems! Den er god og varm, og myk inni. Legg bare igjen en kommentar under innlegget, dersom du tror du vil få bruk for en håndmuffe, fortell oss hvorfor;)

Bilde
Bilde

37 kommentarer:

 1. Jeg bor på Østlandet, og det er jo kjent for å være kaldt.. Vesla er 6,5 mnd gammel og har endelig funnet ut at det er ikke verst å ligge i vogn.. Så det hadde vært godt med en håndmuff da man skal ut i kulda. :)

  Mvh May Britt
  maybhagen@live.no

  SvarSlett
 2. En håndmuffe hadde vært genialt på min Teutonia vogn! Jeg blir alltid kald på lillefingrene(!), og så er det jo veldig lettvint og praktisk med en muffe i stedet for hansker! :-)

  SvarSlett
 3. Snuppa mi på 5 måneder har sport i å spytte ut smokken ofte og deretter gjemme den rundt omkring i vogna. Da er det veldig upraktisk både med hansker og kalde fingre, en sånn håndmuffe hadde vært perfekt for meg og mannen som må inn i vognen og romstere med hendene i vogna HELE tiden.

  SvarSlett
 4. Heisann :-)

  ❀♥ En hånsmuffe ville vært toppen når jeg skal trille barnebarna, for jeg glemmer alltid ta på meg noe på hendene. Deler konkurransen med mine venner!! Ha en riktig fin uke!❀♥

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 5. Hei og hopp. Disse må da være topp ;) Deler linken på siden min og håper dere får enda flere tilhengere ;))
  <3 -lig hilsen Stine

  SvarSlett
 6. Denne hadde vært super da jeg ALLTID er kald på hendene mine. Og jeg grå tur hver dag ;) Inger Lise

  SvarSlett
 7. Jeg fryser bestandig så dette hadde vært noe for meg :)

  SvarSlett
 8. Her på sør-vestlandet blåser det nesten daglig nå om høsten.. Skikkelig kald, sur vind! Og kaldere skal det jo bli, og jeg er så distre om dagene at votter er aldri noe jeg husker.. Så da hadde vært SUPERT med en håndmuffe fra Teutonia!!

  Mvh Monica
  hove.monica@gmail.com

  SvarSlett
 9. Den sure høstvinden her i sør gjør at en håndmuffe ville vært midt i blinken for å forhindre neglesprett og iskalde hender:-)

  SvarSlett
 10. Lillegull elsker å trille tur i vogna, men nå har det blitt så utrolig kaldt her i Oslo.. Så praktisk for mammma å få seg ei herlig muffe til trilleturene våres :) Da hadde vi begge blitt kjempeglade!!! :)

  Mvh Cecilie & Julian
  c1_lie@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Det har vært mer enn en gang at jeg har glemt votter/hansker. Jeg bor i Tromsø, og her kan det noen ganger være bruk for hansker/muffe på sommerhalvåret også. En slik muffe er jo lurt mpt når man må inni vogne å gi sutt, sutteklut, leker o.l, når man skal inn på bussen eller når man er inne på butikker. Ikke bare har jeg glemt å ta hansker på meg på tur ut døra, men de gangene hanskene blir husket på tur ut blir de som regel glemt en annen plass.

  Mvh
  Ingunn

  SvarSlett
 12. Med ei lita ei på bare noen uker og en terrier som må ut på tur.... Ja, en slik hadde vært kjekk i høst og vinterkulde ;)

  SvarSlett
 13. Min nevø og hans flotte samboer har bruk for en slik når de skal trille lille Emilie :) Tante vil gjerne overraske :)
  sorgenfri2(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 14. Hei,
  Venninnen min har akkurat fått en liten jente ved navn Camilla. Det har allerede begynt å bli VELDIG kaldt her hos oss. Tenkte det ville blitt en KJEMPE fin gave til henne!

  Lykke til alle sammen!

  Klem <3

  E-post: xwyy123@yahoo.com

  SvarSlett
 15. kunne trengt en slik ja. Slett ikke dumt! Det er jo alltid iskaldt ute. Jenta mi er 9 mnd. Hun er vandt med å alltid trille tur når hu skal sove! Hilsen ogreid82@yahoo.no

  SvarSlett
 16. kunne trengt en slik. Jenta mi er 9 mnd gammel. Hu har vendt seg til med at hun alltid skal ut å trille når hu skal sove. Hilsen ogreid82@yahoo.no

  SvarSlett
 17. Hei!
  Jeg er en skikkelig frysepinne, men ut på tur må man vinter som sommer. Derfor hadde denne vært genial ha til min flotte Teutonia Prestige til vinteren =)

  Hilsen Cecilie
  cnr@hotmail.no

  SvarSlett
 18. En håndmuffe er jo genialt ! ( At ingen har tenkt på det tidligere ! ? ) Jeg blir alltid kald på fingrene, og så er det jo veldig lettvint og praktisk med en muffe! :-) Råstilig! lulle(ætt)123.no

  SvarSlett
 19. Jeg vil være med!Denne er jo genial for en frysepinne som meg - som i tillegg alltid mister en vott eller to! Ønsker meg!

  Hilsen Camilla, toyotacrown@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Jeg tror absolutt jeg vil få bruk for en sånn muffe. Jeg ammer ikke (gutten tok ikke puppen han sju), men har ammetåke, heeeelt sikkert! Så vidt jeg husker ta på meg jakke når jeg går ut. Haha, neida, en sånn en hadde vært snedig her i Trøndelag, hvor været skifter raskere enn reklamepausene på TV`n (æsj, dårlig på slike metaforer også da sju..).
  Men fatt mot, snart snur sola! :) Men en muffe hadde kanskje vært litt snedig når motet ikke er på topp på de kaldeste vinterdagene;P

  SvarSlett
 21. Jeg er sterkt plaget av likfingre så kunne absolutt hatt god nytte av en muffe. Visste ikke at det fantes sånn en gang. Håper veldig på å vinne!

  yvonne.rislaa@yahoo.no

  SvarSlett
 22. ♥´¯) ¸.-:¦:-´¯)
  (¸-:¦:-´ (¸.♥´´¯`•.¸
  En slik en skulle jeg absolut hatt,når jeg er ute og triller.
  Er en skikkelig trille Farmor,å tror du ikke jeg absolut helt garantert sikker glemmer hansker hver en eneste gang c",) Så en slik en hadde vært helt kjempemessig og hatt på vognen.
  Tror ikke min svigerdatter hadde hatet den heller,for å si det slik. Så her får man krysse (kalde) fingre og alt det andre som krysses kan....
  Ønsker deg en riktig god høst & vinter
  ♥´¯) ¸.-:¦:-´¯)
  (¸-:¦:-´ (¸.♥´´¯`•.¸

  SvarSlett
 23. En sånn ønsker jeg meg:)
  Jeg har en liten gutt på 2 måneder som stortsett bare sover på fanget eller når vogna triller på dagtid, så det blir mange trilleturer:)
  Og jeg glemmer støtt og stadig vantene, og man vet jo hvor viktig det er å holde seg god og varm når man ammer så en slik kunne jeg trenge:)

  Hilsen Kine!

  SvarSlett
 24. ine.molin@gmail.com30. oktober 2011 kl. 05:25

  Jeg venter en liten jente om en drøy uke, og kunne godt tenke meg en slik håndmuffe! Selv om jeg er høygravid og varm nå, så kommer tidsnok vinterkulda når vi skal ut og trille tur. Og så står den i stil til Teutonia-vognen min ;-)

  SvarSlett
 25. Denne hadde passet perfekt til mine forfrossne hender nå og framover til Teutonia vogna mi :)Hansker blir alltid glemt/mistet osv. Takker forresten for en flott servise da jeg bestillte forlenger til vogna mi i forrige uke. Deler på veggen, samt inviterer fra vennelista mi :)

  Mvh
  Christin
  kristinkrognes@hotmail.com

  SvarSlett
 26. ÅÅÅ! Den så grådig god ut. Hadde vært helt perfekt for en frysepinn fra våte vestland! Klarte av alle ting bli våt gjennom skinnhansker sist jeg var på tur i det våte element! (Siljeab@hotmail.com)

  SvarSlett
 27. Gooooooooooooood søndag:))))))))

  Min kjære søster har nettopp fått baby, og hun er en ordentlig frysepinne:)))) Om jeg skulle være så heldig å vinne, er det ikke tvil i min sjel om at hun blir overseglykkelig!!!

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Lille Ludvik og jeg går tur hver dag og håper vi kan gjøre det gjennom hele vinteren så derfor trenger vi en muff enkelt og greit:)

  SvarSlett
 29. Jeg bor i det kalde nord, så denne hadde vært perfekt på alle vinterens trilleturer! Med klimaet som vi har her, vil også denne kunne bli flittig benyttet både høst og vår ♥

  Krysser fingrene og håper på varme hender!

  Klem

  SvarSlett
 30. Så artig premie!!!
  Husker at mamma brukte muffe i skinn da jeg var barn.
  Det var vanlig på den tiden.
  Trengte noe slikt når en kommer fra Valdres, og det var lenge før polvotter og Gore Tex og slike
  ting.

  Mvh. Guri Marie

  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

  SvarSlett
 31. Det hadde passet veldig fint med en slik siden vi går på tur stort sett hver dag, og i ekte bergensvær kan det bli veldig kaldt og vått selv med hansker.

  christine.hoyven@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Hei:)
  Denne er genial. Jeg er en mor med to små gutter ,en på 2 og en på 2 mnd og det sier seg selv at det blir mange turer med vogn. Her i huset går det mildt sagt "fort i svingene" og det blir ofte liten tid til å tenke på meg selv. Det ender som regel med at jeg ikke husker vantene, og det er verken godt for mor eller baby med iskade fingre.
  Mvh Ingvild:)

  Ingvildgimmestad@hotmail.com

  SvarSlett
 33. Åh, en slik en har jeg ønsket meg lenge, for jeg fryser alltid på hendene! Den ser virkelig genial ut! Enkelt og greit=) Ha en flotters dag! Hilsen Tone

  SvarSlett
 34. Med tvillinger på 1 år som elsker å være ute er vi, og ivrige besteforeldre, ute i mange timer hver dag så for å glede de som stiller opp for oss så ville en muffe vært perfekt!
  Mvh. Anne Berit
  anneberit68@gmail.com

  SvarSlett
 35. åååå, det så bare utrolig deilig ut!! Jeg er distre til vanlig, men i ammehverdagen så har det bare blitt værre.. Så dette er perfekt for meg! Det er blitt kaldt ute, og jeg har mang en dag kikka ned på småen i vogna og tenkt at det ser deilig og lunt ut nedi der gitt, mens kulda biter på nese og hender. Så hadde jeg vunnet hadde jeg blitt veldig glad!!!

  Silje, Bergen
  siljehvk@gmail.com

  SvarSlett
 36. Jeg trenger en sånn fordi Lilleprinsen er verdens beste nettbutikk, så klart ;-)

  Gry, Oslo

  pokker@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Hei.
  Jeg har en sønn på 4 mnd og han liker best å sove når vognen er igang, dermed lange gåturer hver dag.... og i og med at jeg ammer sies det at man skal passe seg for å fryse på hendene for da kan man få brystbetennelse.... siden ammetåken ligger lett i hode stort sett hele tiden så blir vanter ofte glemt... derfor hadde jeg blitt utrolig takknemlig for en sånn muffe:=)
  martehaba@hotmail.com

  SvarSlett