torsdag 22. september 2011

Søvntreneren MOMO - KONKURRANSE!

BabyZoos søvn-trener, apen Momo, er svaret på alle foreldres bønner; lærer nemlig barna når de skal sove og når det er på tide å stå opp. Med andre ord, en vekker til de som ennå ikke har lært å fortelle tid.

Super Enkel Pedagogikk:
- Momo lukker øynene - sove
- Momo åpner øynene - nå er det på tide å stå opp!

En naturlig hit for alle barn som våkner før fuglene, og sine slitne foreldre. Med monkey Momo sover alle godt.BildeBilde
BildeBilde
Fortell oss når ditt barn våkner, og om du tror denne kunne være til hjelp - og du er automatisk med i trekningen om en kjempesøt MOMO i rød/blå;)

Svar her eller på Facebook-siden vår.

32 kommentarer:

 1. Heisann :-)

  ✿ Barnebarnet våkner klokka 06.00 hver dag, så der i huset skulle de gjerne hatt en slik flott 0g søt MOMO.✿

  Mvh Odin og Bessa
  (Merete * m-korsg@online.no)

  SvarSlett
 2. Vi har en gutt på 14 måneder som våkner omtrent 5-5.30 hver dag, i tillegg til at han våkner flere ganger hver natt... :S I dag våknet han 5.17... *gjesp* Jeg har hørt flere positive omtaler om lignende produkter, så jeg har tro på at det kan hjelpe!

  SvarSlett
 3. Barna våkner kl.07.00 i helgene. Veslejenta hadde nok holdt seg i senga litt lenger ved hjelp av MOMO :)
  sorgenfri2(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 4. Storejenta våkner i 7-tiden. Helt greit når man har vært flink og sove i 12 timer. :) Endelig (etter 2,5 år) sovner hun uten skriking og sover godt! Hun fortjener noe artig ved senga si! :)

  SvarSlett
 5. Lilleprinsen på 4 år våkner først av alle i huset, ofte mellom 06.00 og 07.00 alle ukens dager. Lillesøster på to år har derimot godt sovehjerte og kan sove til mellom 08.00-09.00 om hun får lov ;)

  http://frubie.blogspot.com/

  SvarSlett
 6. Minstemann våkner senset kl 07 hver dag, deretter vekker han resten av huset... Hadde vært greit å sove litt lenger i helgene :-)
  Hilsen Kjersti J. Langøy

  SvarSlett
 7. Åh, en sånn har vi ønsket oss lenge, men ikke hatt mulighet til å kjøpe. Gutten vår våkner før fuglene fiser hver dag, alt mellom 4 og 6 om morgenen, på en veldig god dag (ca 1 gang i året) kanskje helt til 7...

  SvarSlett
 8. Min 6 mnd gamle sønn har akkurat flyttet inn på eget rom. Vi sover alle bedre... MEN han våkner likevel alt mellom 1-4 ganger om natten og som regel kl. 5.30 om morgenen... så å kunne ha en Momo til både trøst og vennskap som samtidig lærer han når han bør sove/våkne hadde vært perfekt og til god hjelp for mor og far :-)

  SvarSlett
 9. Datteren min på 4 mndr har ikke noe rutine ennå.... Når det gjelder min nest eldste datter kunne hun hatt en sånn for å se at det er på tide å opp ....hehe hun liker altfor godt å sove om morgenene ;) Og så var Momo utrolig SØT <3

  SvarSlett
 10. Min sønn på 11 måneder våkner hver mårgen kl 0500.. Gjerne da også ett par ganger igjennom natten. Hadde vært artig og prøvd en slik en. kansje rutinene hans ville ha endret seg.

  SvarSlett
 11. Hei, hei...
  Datteren vår på snart 3 år er klar for dag allerede mellom 4.30 og 5.30 på morgenkvisten:)I tillegg til flere oppvåkninger iløpet av natten.. Kanskje denne søte apen hadde vært noe:)
  Klem fra Annelin

  SvarSlett
 12. Hei! Datteren min på 1 1/2 sovner i 8 tiden (men kan gjerne være oppe mye lengre, hehe). Hun pleier å våkne mellom 6 - halv 8. I dag var det faktisk helt til kvart på 8! Digg for mammaen!

  Mvh Camilla, toyotacrown@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Silje
  Email: deesi@online.no

  Hei. Vi har en gutt som har nattskrekk :-( . Våken flere ganger per natt,og er klar til å starte dagen kl 04.30 - 06.00. Slitsomt når man har to tette. Hadde vært hyggelig å kunne se om gutteb vår la seg ned for å sove en time ekstra med denne klokka. Han elsker forøvrig apekatter. :-)

  SvarSlett
 14. Tantebarna mine våkner ganske så tidlig, varierer selvfølgelig men som regel i 6 tia tror jeg :)

  marti.kul@hotmail.com

  SvarSlett
 15. jeg har to gutter på 2,5 og 5 år.eldstgemann står gjerne opp før hanen i det hele tatt har leet på et øye.. så han kunne ihvertfall hatt stor nytte av en sånn.for han kommer som regel inn og SPØR "mamma,er det morgen nå?har barnetv begynt?", og dermed vekker han opp hele hurven,inkludert lillebror,som IHVERTFALL ikke skal legge seg til og sove igjen,uansett om jeg sier det er natta. :)

  SvarSlett
 16. Minstejenta våkner kl 7 på en god dag, men ganske ofte er hun også våken en gang i 4-5-tida, og da er det om å gjøre å være roolig, og gjøre alt riktig - ellers blir det en meget tidlig morgen.. :)

  Sender mailadressen om jeg vinner - følger bloggen din :)

  Mvh May W

  SvarSlett
 17. Barna våkner fra klokka halv 7 , en slik vekkerklokke hadde vært midt i blinken :)

  SvarSlett
 18. Haha- jeg satt faktisk å googlet slike i går :P
  Det har seg nemlig sånn at vår sønn våkner 05.15 hver eneste dag- og da holder det ikke bare med flaske (han er 7 mnd)- men da skal han stå opp- klar for en ny dag. Jeg synes det er litt i tidligste laget...
  Ida Lind

  SvarSlett
 19. Ja takk!
  En sånn hadde vært fin å ha i hus når barnebarna er her. De er 1 og 2 år- og står gjerne opp før sola står opp. Kanskje en sånn ville hjulpet dem til å forstå at det fortsatt er natt når klokken er 6? :)
  Jaana
  jaana.sinda(ætt)live.no

  SvarSlett
 20. Mine to troll våkner gjerne rundt 6. Og det er litt kjedelig når de ikke skal i barnehagen før ni- de er rimelig trøtte på formiddagen da altså. Tror de hadde hatt godt av å sove litt lenger når de nå har mulighet til det- kanskje lampen vil hjelpe?
  olemartinjensen(ætt)live.no

  SvarSlett
 21. Mitt lille barnebarn,vil bare ikke sove.Hun holder det gående til langt på natt.
  Men ligger jeg meg ned og sier at vi begge skal lukke øynene,da går det ikke altfor lenge til hun er hinsides.
  Så en slik en hadde jeg virkelig trengt,er ikke noe moro og sovne selv kl 08,00 liksom
  Så den der hadde nok vært til hjelp for meg.
  Krysser fingrene her.
  Ha en kjempe fin natt videre

  SvarSlett
 22. Snella våkner først i 2 tiden og tar en runde med melk etter det sover hun til 5 30. Da er sengen alt for kjedelig og hun lager lyder til en av oss plukker henne opp. Jeg prøver gjerne lampen... Gabriel C
  gabrielsjur@yahoo.com

  SvarSlett
 23. har heldigvis barn som sover det meste av natten, men på lyse netter og man nærmer seg morningen så kan dette være et fint hjelpemiddel når man er så liten at man ikke kan klokka ennå :-)

  SvarSlett
 24. og ja prøver gjerne lampen :-) anne.bergo.simensen@gmail.com ( glemte det over.. )

  SvarSlett
 25. Jenta mi står opp kl 7.00. Det er jo morgen, så det er helt ok, men hadde jo vært deilig å kunne sove litt lengre i helga. Men, men......

  SvarSlett
 26. Jenta vår våkner før fuglene..og det kan til tider være slitsomt ja:)

  SvarSlett
 27. Datteren min på 4år står alltid, altså alle dagene, pluss i helgene, kl. 06.30, og da må jeg opp og stelle hun og alt, det er slitsom.. Hadde vært mye deiligere med litt lenger søvn på i hvert fall helgene :D Så om den søvntreneren funker, så kommer jeg til å bli så Happy og skrike jippi, haha!

  Hilsen fra Kumba Koroma
  kunadiala@yahoo.no

  SvarSlett
 28. Min lille engel våkner ca halv sju så denne hadde vært herlig - spesielt i helgene ♥♥♥

  Krysser fingrene!

  Klem

  SvarSlett
 29. Jenta mi våkner en gang i løpet av natten og om hun finner noe spennende på vei til badet blir hun lekkende der til morgenkvisten :D
  Lina P
  linap3@yahoo.com

  SvarSlett
 30. Blir gjerne med å prøver lanpen!:D
  Klem,
  Rakel P Persen
  ggandac@gmail.com

  SvarSlett
 31. Sønnene våre på snart 4 og snart 2 våkner mellom 05-06 hver morgen. ingen forskjell på uke dag og helg her.. No venter vi 3 mann om 3 dager, og da hadde det vært sååå kjekt om guttene kunne lært seg og sove litt lengre. spesielt siden mannen her er vekke 4 uker av gangen i jobb. Kan bli slitsomt med baby som jeg må opp å mate om nettene, og da gjerne måtte stå opp kl 05 i tilegg. Hadde da vært supert med en sånn søvntrener til guttene :):):)

  Hilsen Katharina Ytrøy

  yazmine5@msn.com

  SvarSlett
 32. Vår lille prinsesse våkner hver dag mellom 05:45 og 06:15. Trodde ikke dette vil virke, men har en vennine som har en slik til hennes sønn. Han får ikke stå opp av sengen og gå inn til de før apen er våken og det virker. Hun hører han ligger og venter :-)
  virijo@online.no

  SvarSlett