fredag 23. september 2011

STONZ-vær!


Det ble plutselig kaldere i været, og da er STONZ supert fottøy til barn som krabber eller går, sitter i vogn eller sandkasse. Til barn i bæretøy eller bæremeis. Varme, myke, vind- og vanntette, les under bildene hva våre kunder sier om de;)
Vi har masse på lager, og påfyll av utsolgte størrelser kommer inn fortløpende.
Du klikker deg inn i nettbutikken -HER- for full oversikt. BildeBildeBilde


BRUKERERFARINGER, fra vår FB-side:

Noen som kan fortelle hvorfor STONZ er så bra? Vi har ingen brukererfaringer - ennå! Utover det at de er kule å se på, veier ingen ting, vind- og vanntette....

 ·  ·  · 12. september kl. 19:27

 • Trude Nybø Holth og 2 andre liker dette.

  • Caroline Schulz Jeg har kjøpt hele settet å syntes det virker veldig bra:)) Men gutten min er ikke stor nok ennå:-) Gleder meg til det kan tas i bruk ved barnehage start!
   12. september kl. 19:30 ·  ·  1 person

  • Renathe Aglen De sitter godt på beina, enten det er i krypestadiet eller første året og vinter! holder barna varme og ikke stive og vanskelige slik som typiske vintersko :) har begge deler, men foretrekker stonzene til de små :)
   12. september kl. 19:34 ·  ·  1 person

  • Karina Eidem Gutten min på 4 sitter i rullestol, og da er de jo heilt supre og bare tre på. Gode, mjuke og varme ;) Synn de ikke finnes i større str, for nå har han snart vokst ut av den største str.
   12. september kl. 19:40 ·  ·  1 person

  • Lena Marie De er kjempepraktiske for små føtter. De passer foten uansett om babyen er tynn eller lubben. Føttene holdes varme, tørre og beskytta. Man kan bruke de utenpå en joggesko hvis støvlene har blitt våte f.eks.
   Veldig fine å bruke på barn som krabber, men også på "gåbarn":)

   12. september kl. 19:47 ·  ·  1 person

  • Anne Norstad Jeg likte de ikke. Syns de var klumpete, vonde å få på, og vinterforet satt ikke fast så du måtte nesten sette det på plass for hver gang.. Så mine er pent brukt, og vil nok finne på noe annet til neste mann. Anbefaler heller Reima boots, men de er ikke vanntette da..
   12. september kl. 20:16 ·  ·  1 person

  • Anne Lene Hagen Har brukt Stonz til alle barna mine, spesielt før de kunne gå. Veldig praktisk for bruk på høst/vinter. Trenger ikke bekymre seg over om barna blir våte og kalde når de er ute. Passer alle, slitesterke, sitter godt på foten og ikke minst enkle å få på.
   12. september kl. 20:22 ·  ·  1 person

  • Monique Sjøberg Enig med Anne Lene over. Og siden jeg har båret barna i sjal og seler, trenger de ekstra varme på beina. Brukte tykke sokker eller pelstøfler med Stonz utenpå.
   12. september kl. 22:05 ·  ·  1 person

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar